G G g g g G g G g G G G g G g g G


Vad är nu detta?


Och det här?


Ja man kan nog undra om man inte vet?

Jag har köpt en spindelliknande grej att klia mig med i hårbotten. Så klart är det skönare om jag kan få nån annan att göra det, men rätt okej själv också. Den röda månlandaren är till skinkan när jag har ischiasbesvär. Jisses så skönt! Det var hemma hos kompisar jag såg dessa grejer häromdagen och så fanns de att köpa på Netto denna vecka för mycket billigare än vad de hade köpt sina. Ibland ska man väl ändå ha lite tur va?

Har förresten varit på massage idag, en timma, helkropps. Det skulle jag ha råd att göra oftare. En stor kraftig tjej som tog i för kung och fosterland. Det gjorde nästan ont på vissa ställen, men efteråt är det bara behagligt. Jag gick till stan och åter, det var kallt som attan, men skönt att röra på mig.

Och Du, titeln idag är en rebus, den kan Du va? En cyberkram till den som skriver det först rätta svaret.

Anamaj

4 comments
 1. Hejsan. Har börjat läsa din blogg senaste tiden och gillar den. Var har du köpt den där spindelliknande grejen någonstans? Min syrra (som bor där du bor ungefär) har en som hon fått i present och vet inte heller var man får tag i den. Den är TOPPEN, jag vill verkligen ha en. Vore gulligt om du svarade.
  Må så gott och god fortsättning!
  Lena

 2. lena – välkommen till min blogg. Jag har justerat adressen som Du skrev blev fel och svarar både via den och här. Kul att Du gillar min blogg, det uppskattar jag att få höra. 🙂 Jag har köpt bägge grejerna på NETTO. De står i veckans reklamblad som kom häromdagen. Spindelgrejen kostade bara 29 och den andra 49 så det var överkomligt tycker jag. Hoppas att Du hittar den.
  Anmaja

 3. Hej igen!
  Tack ska du ha. Har mejlat syrran att hon ska försöka skaffa mej en eller två…..
  Ha en trevlig helg.
  Hälsningar Lena

 4. lena – Lycka till med huvudmassagen!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.