Blå CocaColahatt

Jag hittade denna blå CocaColakork i en kökslåda när jag städade häromdagen, men vet inte varifrån den kommer. Ska nog försöka kränga den på Tradera? Vad är det för språk? Ser ut som ryska. Nån som vet nåt om den? Jag kanske är rik utan att veta om det?

Anmaja

2 comments
  1. Jag kollade lite på Tradera och de har en särskild kategori som heter Coca-Cola under samlarsaker. Jag tror nog inte du får så mycket för bara en kapsyl. Det ska nog vara hela flaskan med, och oöppnad. Det fanns en oöppnad mexikansk Cola. De sålde också en så söt mini-back med Coca_Colaflaskor. 6 små oöppnade flaskor i nyckelringsformat i en pytteliten röd back. Några stora pengar handlade det dock inte om men vad gör det – vi ska väl vinna på tipset? 😉

  2. Arvidsdottern, jag har också kollat på Tradera och sett att de har mycket CocaColagrejer, men ingen BLÅ kork, som kanske är från Ryssland. 😉 Jag håller tummarna på att den är värd mycket.
    Självklart ska vi vinna på tipset!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.