Vinter ska vara snö

Blev så glad när det kom snö och minusgrader häromdagen. Nu är det vinter. Det måste förevigas innan det försvinner. Både i mörker under kvällstid och i sol på dagtid. Inte bara på balkongen, det kommer fler bilder hoppas jag snart.

Det har varit kallt, ner till 15 grader sa nån på jobbet och då är det i mesta laget, men jag har bara haft nio minus som lägst och det är rätt okej, bara det inte blåser.

Kom just hem från mina goda vänner som som vanligt bjudit på trevligt sällskap och god mat, jättegod mat. Tänk vad skönt att slippa laga och dessutom få så trevligt sällskap till middagen!

Anmaja

2 comments
  1. Så kul att se lite vinterbilder söderifrån också, var själv ”hemma” hos särbon i Lappland häromveckan…Även om vi ju också har snö här hemma i Umeå så skiljer det en hel del, bland annat temperaturen…brrrr! Det smäller bara till så är det 25 minusgrader och ja, det är massor med knarrig härlig snö men bara för kallt.. Som nu i helgen när svärmora ringde o glatt kvittrade om att nu, nu hade hon -32 utanför huset….

    (blev en svamlig kommentar men så blir det ofta för mig, lite för sent för att tänka vettigt märker jag 😉 )

  2. litentanta – Tack för kommentaren och kul att Du hittat hit ner till ”värmen”, ja om man jämför alltså med 25-32 minus!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.