Växtslem ersätter fett i maten


Is på sjön

Ja, visst låter det äckligt? Bara ordet låter ju jättesumpigt – växtslem. Hu så otäckt. Läste i Barometern för en tid sen om att det är så mycket tillsatt i lightprodukter att det är konstigt att man inte får cancer eller andra sjukdomar av det. Jag är sååå glad att jag lyckats inse hur fel det är med alla dessa konstiga saker jag stoppat i mig sen jag gick på Viktväktarna för femtontalet år sen och bara gått uppåt i vikt på grund av sötsuget. Jag saknar inget av det skräpet och nu är det snart ett år sen jag började med LCHF och det har varit en enkel match (svårare att stava rätt).

Idag har jag städat ut allt från torrskafferiet som jag inte använt på ett år. Borde förstås ha gjort det direkt då den 17 januari 2008 när jag började, eller snarare slutade äta sånt. Men det var lättare idag då dessutom det mesta var för gammalt. Nu fick jag plötsligt mycket bättre plats i det skåpet och kunde stuva om och förändra.

Känns skönt! Förra helgen tog jag bägge lådraderna och städade ur. Sen ska jag gå lös på ett annat skåp i köket där det bara är grejer som jag väldigt sällan använder. Synd bara att köket för övrigt ser ut som ett bombnedslag, men nu är jag på G!

Anmaja

1 comment
  1. Vilka fina bilder! Jag brukar oxå gå långpromenader och har många gånger tänkt på att jag borde fota allt det fina, men jag har bara min mobilkamera.

    Vad duktig du är som kommit igång med rensning, kan du inte sända över lite energi till mig med, jag käkar bara knäck…

    Hälsningar från ön/Britt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.