Kylskåp


Snart är det sommar igen

God fortsättning på 2009!

Jag var chaufför i natt. Jag erbjöd mig att hämta mitt hyresvärdspar efter en bröllopsfest de var bjudna på och jag som sjavat omkring i mysbrallor här hemma slängde bara på mig grovskor och fleece och jacka och for iväg i deras bil. Deras stora shabrak till finbil, jag kände mig som en pilot, som om jag satt i kockpiten och flög över vägen och försökte urskilja alla instrument som lyste rött mot mig i mörkret. Den var döskön att köra! Och som vanligt vet jag bara att det var någon folkswagenvariant och att den var blå. *L* Jag är dålig på bilar. Alltså inte att köra dem, det är jag nog rätt okej på, men att veta olika märken och så är jag urkass på. Denna blå är lite högre, som en jeep eller van då kanske.

När jag kom till festlokalen var det full rulle där inne så jag valde att gå in, i stället för att hänga mig på tutan och påkalla uppmärksamhet. Fullt med folk som vimlade omkring, jag kände först inte igen nån, men kunde snart urskilja de som skulle åka med mig. Det var dans till hög rajtantajtanmusik och jag befarade att någon glad yngling skulle komma och bjuda upp till en bugg. Varför jag kände detta på mig vet jag inte, men just så blev det och den stackars karl fick baxa runt med mig och jag kände mig lika smidig som ett kylskåp.

Anmaja

2 comments
  1. Hej!
    Kul att läsa om hur din nyårsafton blev. Kul att få dansa lite, att du inte tänkte på att ta på nyårsstassen *L*. Hoppas du åt någon god nyårsmiddag.
    Vi hörs snart. /Anne

  2. Anne m fam – Kul att Du letat Dej hit med familj och allt! Jodå jag kunde ju ha klätt upp mig, men det hade ju känts lite uträknande som om jag skulle gå på fest. 🙂 😉 Det var med hyresvärdens son jag dansade, eller gjorde ett försök, med. Ska snart presentera min trerättersmiddag jag åt under kvällen. Kommer i nästa inlägg.
    KRAM!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.