Fortsättning


Sommaren 1962

Jag fortsätter redigera syrrans skannade diabilder, det är så kul och minnena från den tiden tycks krympa och bara komma närmare nutiden. På gott och ont förstås. Den här tiden var ju ingen lycklig tid precis. Min pappa dog plötsligt i en bilolycka, ja det förändrade hela min lilla värd, min lyckliga bubbla som jag trodde skulle vara för evigt.

Bilden här över är från sommaren -62 och syrran och jag skulle åka med mostrarna, Ingrig och Margareta till Gravarne*, där kusin Margareta med familj hyrt en del i ett hus under några sommarveckor. Släktingarna gjorde allt för att vi småflickor, ja vi var ändå 12 och 14 år, skulle få en fin sommar. Det fick vi nog, först släkten nere i Värnamo, sen västkusten som sagt och efter det följde vi med kusinens familj till Kungsör och sen var sommaren slut och jag började i sexan. Livet fortsatte.

* Blev Kungshman året efter vi varit där.

Jag önskar en god fortsättning på dagen, ett gott slut på detta år och hoppas på ett GOTT NYTT åR!

Anmaja

4 comments
 1. Vad duktig Du är på att redigera bilderna.
  Får önska Dig ett Riktigt Gott Nytt År!

 2. Hej i kvällens sista 2008
  Tillönskar dig och de dina ett Gott Nytt 2009. Gillar dina gamla bilder, blir rent nostalgisk, i synnerhet en bil med F på. Vi höres och synes
  Kram f emM

 3. Gott nytt år! Sitter ensam ikväll därav är jag här inne i denna sista skälvande timme..

  Fina bilder, roligt att titta på!

  Hoppas på ett underbart 2009, känner på mig att det blir ett bra år!

 4. Tack Wenona, Monika och Britt – Önskar GOTT NYTT ÅR till er också. Kul ni gillar bilderna. Jag sitter också själv och har det lugnt och skönt.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.