Då och nu


En ung tjej på 14 – 1964

Syrran har skannat sina gamla diabilder från 60-talet. Jag var med på många och jisses så vi skrattade av denna nostalgitripp. Jag tänker redigera de flesta bilderna och här tycker jag att jag har lyckats rätt bra va?

Förkylningen är så gott som över nu, men jag har en dj*kla hosta som är jättejobbig och jag kan inte tänka mig att den blir bättre då jag lägger mig ner? Måste nog försöka tvinga i mig Cocillanahosmedicinen, fast den är så himla rälig. Det kanske är bättre med en whiskey, fast senast jag smakade denna ädla dryck höll den på att komma upp igen. *urk*

Rätt skönt med jul-, nyår- och trettonhelger när det bara är en eller ett par jobbardagar emellan. Har inget extraledigt, tycker om att jobba, trivs där och med det jag gör, men visst är det skönt med extra helgdagar mitt i veckan. Inget jag varit van vid tidigare då jag jobbade ute i sjukvården, då rullade det på enligt schema. Allt var inte bättre förr. *L*

Hinner inte skriva mer, ska fortsätta redigera de gamla fotona.

Anmaja

2 comments
  1. En sån fin bild. Du är verkligen duktig på att redigera. Färgerna ser alldeles äkta ut. Men jag tittar egentligen in av en annan anledning, för att önska dig ett riktigt gott nytt år. Jag önskar dig allt gott för det nya året, du min vän i vått och torrt. Nyårskram från mig!

  2. Arvidsdottern – Tack min vän i vårt och torrt, också, för önskan om ett gott nytt år och naturligtvis önskar jag Dej detsamma. Nu är det inte många minuter kvar. KRAM tillbaka!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.