Gråtit på bio


”Vägen hem var gråvit och frostig”- lek i PS

Jag har gråtit på bio i kväll. Eller snarare eftermiddag för filmen började redan 16, men varade nästan tre timmar. Jag har sett Australia” och det var ju en storslagen film som ”hade allt”. Kärlek, krig, spänning och lite auberginskt fantasy. Eller vad jag ska kalla det. En lagom kompott i alla fall och jag säger bara; Gå å se den!

Egentligen skulle jag ha gått och sett Måns Herngrens ”Alla flyter”men någon på jobbet pratade om den andra och jag lockades av att den gick så tidigt. Det var ju bra och den andra filmen kan jag ju se nästa gång.

Anmaja

3 comments
 1. Hej i kvällen 🙂
  Vilken fin bild av vägen. Svartvittgrått är ju så fint.
  Ha det bra 🙂

 2. Heeeeeeeeeeej AnMaJa En Gooood Fortsättning på dig
  Hoppas att din förkylning lagt sig lite. Är ju inte länge sedan du var förkyld ju….krake…
  Ja så var då julen över. Så bra du har haft det. Vi kan väl se Flytfilmen någon dag?? Ha det så gott t.v.s. Hej och hå, hej och natti då. Kram fr emM

 3. Wenona – Kul att Du gillar bilden. Jag fotade på väg hem på Annandag jul och det var kul att piffa till bilden genom Photoshop.
  Monika! Funderade på om Du hade gått i ide, fått en idé eller var Du var, hemma med snuva eller vinterkräksjuka. *urk* Flytfilmen ser jag gärna, hur jobbar Du?
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.