Utmärkelse

Att få sk utmärkelser och ”skickavidare-grejer”så här på bloggen är förstås smickrande, men jag läser inte andra bloggar så regelbundet, men har förstås några som jag oftare besöker och dem läser jag ikapp så jag inte missar nåt. Nu har jag fått en utmärkelse som jag ska skicka vidare till åtta andra, men jag väljer att stoppa där och önskar alla mina läsare som också bloggar att känna sig utvalda och ev länka tillbaka till mig.

Texten, som är standardiserat opersonlig, lyder något avkortad så här: ”Den här bloggen byggs och fylls av NäRHET – närhet i rum, tid och förhållande! Denna bloggare är osedvanligt charmerande och syftet är att finna och att vara vänner. Vårt hopp är att när banden genom dessa utmärkelser är knutna, kommer ännu mer vänskap att ha fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Ge denna utmärkelse till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare. Kopiera in texten och bilden på deras utmärkelse”.

Jag skickar självlart tillbaka den till Anna-Karin och tackar så mycket!
Anmaja
2 comments
  1. Tack så mycket gullet:)
    Hoppas att du får en otrolig årsövergång eller… GOTT NYTT ÅR PÅ DIG
    Keep on blogging//Anna-karin

  2. Anna-karin – Tack själv och GOTT NYTT ÅR!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.