Julbord på lokal


Buffé på Tjärö i september 2008

Ett riktigt julbord på lokal, eller i alla fall en stor fin jultallrik har jag faktiskt saknat i år. även om nu skinkan för mig, och de flesta andra, är det viktigaste och jag köpte själv en på tre kilo. Vi åt jättegott hemma hos doteran på julafton, det var det inget fel på alls och syrran bjöd också på julbord när jag var där igår och förrgår. Men just det där att bara sätta ner rumpan i en fint smyckad lokal och njuta av ett dignande julbord är så speciellt.


Jultallrik från Helene och Jörgen 2007

är fortfarande förkyld och mår pyton idag också, men det är betydligt bättre och jag tar det bara lugnt och har sovit och druckit mycket vatten. Ska sen om jag orkar gå igenom syrrans diabilder från tidigt 60-tal som hon har skannat in. Det var jättekul att se dem, många var tagna på mig och jag var då en stackars* söt och blyg tjej.

* Kände mig vilsen, med en pappa som dog plötsligt i en bilolycka då jag bara var tolv …

Anmaja

2 comments
  1. Oj vad gott det ser ut med buffé på Tjärö. Förvånande att det kan se så gott ut nu när man är trött på julmat men å andra sidan inte samma mat som vi åt hemma. Jag hoppas att du snabbt repar dig från den otäcka förkylningen så du får må bra i nyårshelgen. Nyår är bra mycket roligare än jul, tycker jag. 🙂

  2. Arvidsdottern – Ja det ser gott ut och jag har inte tröttnat på julematen än. 😉 Jag är rädd om mig och ligger och vilar och så dricker jag mycket vatten för det tror jag är bra. Det rör om i kroppen lite.
    Kram – Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.