Skrivtorka


Min röda amaryllis har inte slagit ut än, denna är från förra året.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, om jag ska skriva, men det är synd att spräcka månaden med att inte göra det. Jag har ju varit flitig skribent precis varje dag hittills i december. Det syns i den lilla kalendern här till vänster.

Jag har gått och pulat lite i kväll. När jag väl kom till skott fick jag ordning på alla paket, även de små till ”paketleken”som jag tänkte överraska med på julafton vid ”elvafikat”som kommer att intagas mitt på dagen. Vill inte avslöja vad leken går ut på förrän efter jul. Då kan jag återkomma, om jag inte glömt bor det då.

I morgon tar jag en promenad till Emmasdotterns jobb och hämtar bilen som jag sen får låna över helgen, jag åker ut till dem på julaftons förmiddag och stannar över dagen. Sen åker jag ju till Värnamo på Juldagen och stannar till Annandag jul för att hälsa på syrran med man och kanske något av barnen o barnbarnen också dyker upp. Fast främst åker jag ju för att hälsa på min moster Margareta.

Anmaja

2 comments
  1. Vilken fin bild på amaryllisen. Den ser ut som ett riktigt konstverk. Nu vill jag bara önska dig en riktigt god jul. Du glömmer väl inte bort att blogga i mellandagarna? 🙂

  2. TACK min vän! 😉 Visst ska jag försöka att blogga i helgen också, men det kan bli knappt med tid vid datorn både Julafton, Annandag och Juldag.
    Kram!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.