Arvidsdottern är…

…en av de flitiga kommentatörerna i min blogg och som jag uppskattar både som person och skribent. Du undrar hur staken några dagar här under kan vara svart när den ser blå ut. Bara så enkelt att jag har lekt med bilden i PhotoShop och naturligtvis är det inget bra sätt att inte visa varan i rätt färg när jag går ut med att den är till salu.

Originalbilden var så ful och blackig så jag bättrade på den och tyckte det var kul att överdriva. Här är dock originalet och det är svart lera, men den ser förr mattgrå ut. Kanske inte så tokig ändå?

Anmaja

2 comments
  1. Tack för så vänliga ord som jag vet att du verkligen menar. Uppskattningen är ömsesidig.

  2. Arvidsdottern – Tack, det är verkligen ömsesidigt! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.