Surt eller ett mindre snökaos


Svart femarmad ny och till salu!

Har varit i verkstan idag och satt en skröj, vi jobbar in i det sista inför julen, ungefär som vanligt alltså. *L* Det var ett så busigt och blött väder så på vägen dit blev jag jättesur både utvändigt och inombords. Skulle mycket hellre velat ha ett litet SNöKAOS! Det finns människor som föredrar detta surväder framför SNööö! Jag fattar inte att det är möjligt, det övergår mitt förstånd. Asfalten är svart och reflekterande av regnpölar och billyktor och gatlyktor.

Tänk om det varit vit snö, några minus och SOL i stället? Och alla bilar körde försiktigt, cyklister hade dubbat på sina cyklar och alla gångtrafikanter broddar på skorna och ingen råkade ut för olyckor för halkan. Det låter som en dröm efter denna dag. Jag försökte i alla fall att se det positiva i detta och cyklade ner till Kalmarsund och ”mitt träd”som jag varken sett till eller fotat på några veckor nu, inte sen jag fick min nya kamera tror jag?

Jag tror ändå att regnet i ansiktet var bra för hyn. Tycker att jag känner mig lite extra len om kinden i kväll.

Anmaja

1 comment
  1. Hej där! Texten säger att den vackra ljusstaken är svart men i mina ögon är den blå. Hur hänger det ihop?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.