Julkul, klappar och moster Margareta

”” border=””0″” src=””http://i141.photobucket.com/albums/r78/Ufo-Linus-Lussekatt/flera-2.jpg”” r78=”” albums=”” s141.photobucket.com=”” ufo-linus-lussekatt=”” href=”http://i141.photobucket.com/albums/r78/Ufo-Linus-Lussekatt/flera-2.jpg”>
Lek med julkulor – klicka på bilden så blir den större.

Det går snabbt mot jul nu och idag har jag handlat de första julklapparna, förutom de jag handlat till Oscar och skickat ner till honom. Det var några grejer till Lisa jag köpte, tre paket om jag inte kommer på nåt mer. Killarna kommer att få presentkort på kläder. De önskar sig bara sånt eller tekniska grejer som ändå blir för dyrt. Alla får klappar för ett par-trehundra kronor och det är vad min kassa mäktar med.

Jag kommer att fira Julafton hos Emmadottern, Dennis, Lill-Emma, Emil, Albin och Lisa och så kommer även Dennis mamma Ilona. Eventuellt kommer även en kompis som bor i närheten och hennes son som är lika gammal som Emil.

Det blir nog en jättetrevlig Julafton och sen åker jag till syrran på Juldagen för att träffa min gamla moster Margareta som blir 89 i vår, om hon klarar sig igenom de sjukdomar hon har. Hon har blivit så gammal och skröplig detta sista år och tyvärr tror jag inte hon kommer att fira fler födelsedagar.

Anamja

5 comments
 1. Så vacker bild!

  Kram Gunilla

 2. Tack Gunilla – ja visst blev den rätt fin.
  Anna

 3. Håller med om att bilden blev fin. Det låter som du ska få en bra jul. Själv längtar jag som vanligt bara efter att det ska vara över. Nyår är nåt annat. Det kan vara lite mysigt och så vill ju inte alla ha julmat då. Fredag idag. Du får ha en lugn och skön helg. 🙂

 4. Vid en viss ålder är det säkrast att köpa presentkort i stället för kläder. Mina barnbarn har just hamnat där. Vi kommer att fira julaftonen här hemma med barn och barnbarn. Det ska bli så roligt. Kram och God Jul!

 5. Arvidsdottern – Ja jag är säker på att julen blir trevlig med dottern och hennes familj. Att alla ”ungar” är hemma gör det särskilt kul. Nyår vet jag ännu inte vad jag ska göra, kanske bara vila in 2009? 🙂 Kanske kan vara chaufför om nån vill ha skjuts hem från en fest?

  Bella – Ja presentkort är säkra kort, men det lutar även åt ett särskilt manligt underklädesplagg också – BjörnBorg-kalsonger. 😉 Ska fundera till söndag.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.