Foto och vin

Ha, ha, ha, mitt foto från igår har hamnat i tidningen! Fler som tycket det var kul? Några som kommenterat i Barometern fattade nog inte vitsen, att det var lite kul. För mig var det ingen världshändelse, ingen katastrof eller fööör många skyltar.

Det roliga ska jag väl inte behöva förklara? Okej, det är ju att jag ska köra sakta på väg som jag inte får köra på.

Har varit på vinlotteri i kväll och blev dragen som nr två och vann därmed inget. Det är ju vinst nr tio, elva och tolv som vinner två, fyra respektive sex flaskor. Alltid nitarna först vet ni!

Anmaja

4 comments
 1. Vad kul att din bild hamnade i tidningen. Jag kan inte trafikmärken, bara en del så jag fattade inte skämtet även om jag hade mina misstankar om hur det låg till. En farlig massa skyltar var det och det såg roligt ut bara det.
  Tittade mest in för att önska dig en trevlig 16 december. Ingen annan lär väl göra det. 😉

 2. Hej AnMaJa
  Nu är det redan mörkt i norra delen av Sverige, känns som klockan vore 18 men snön lyser ju upp en del. Idag plusgrader och det blaskar rejält. Snön dråsar ner från taken med rejäla dunsar. Nyss varit ute på promenad med hundarna, så skönt men livrädd att halka, fick gå i den djupa snön men härligt var det. Tycker din skyltbild är suverän, undrar vad de som satt upp den tänker……..hihi, kanske har en släng av analfabetism eller?
  Nu ska jag skriva lite julkort, ta en kopp kaffe och mysa i skumtimmen tills de övriga kommer hem.
  Önskar dig också en bra 16 dec, så nu är det två som gjort det.
  Kaffe är på ….kram och hej då fr emM

 3. Glömde att fråga om du bara var DRAGEN som två eller DRAGEN SOM TVÅ ….eller hemdragen…hihi, tja en tolkningsfråga eller hur? Nu är kaffet klart…emM

 4. Arvidsdottern – Tack för hälsningen idag! 🙂 😉
  Monika – Tack för hälsningen idag! 😉 🙂
  …jag blev dragen som NUMMER två skrev jag.
  Ses i morgon!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.