Önskelista


Kör vi inte eller kör vi sakta?

Jag skulle inkomma med en julklappsönskelista med minst fyra saker innan jag får barnbarnens önskelistor, sa min Emmadotter. Jag har nu skrivit ner:

 • KID – Ställning till bubbelvattenflaskorna
 • ICA-MAXI – USB-minne 8 gb (149 kr)
 • Pocketbok: ”ät dej ner i vikt” Skaldeman (60 kr)
 • KID – Den vita pläden, likt kattskinn (för dyr?)
 • CD-rom/DVD skivor som går att ”fylla på” fler gånger.
 • Minneskortläsare – vet inte vilken sort…
Jag vet inte vad jag skulle vilja ha mer? Jag har ju tillräckligt med grejer! Men så klart mormor ska få paket också så sånt som går åt, en Kalmarkorv, goda ostar, hårgel, tvål och sånt är ju bra.
Killarna vill bara ha pengar, kläder och presentkort, inga ”roliga”grejer, men det får bli vackra paket i stället. Lill-Emma vill ha örhängen eller smycke till läppen (!) och lillstumpan Lisa ska nog få något till dockorna och en liten teservis eller liknande.

Anmaja

2 comments
 1. Hej AnMaJa
  Ja här är det ljuvligt. Snön ligger vit och några minusgrader är det. Ska om en stund till staden och få massage…mmmm så skönt det ska bli. Åt ett lite otraditionellt julbord igår som var jättegott. Bäst var rensköttet….mmm så gott var det. Ha det så bra även utan snö. Snart tjocka kläder ska på ….kram och hej då fr emM

 2. AAAVUNDSJUK, jag e´ så aaavundsjuk! Jag vill åxå ha SNÖÖÖ! Jag vill inte ha gråväder och nån vit jul är inte att vänta, så vida det inte sker ett under.
  Vad är renskött? Jag för min del åt älgkött igår, inte älgskött alltså. 🙂 😉
  Röde Rudolf mår bra! När ska han hämta Dej?
  Kram till Dej!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.