Knäppskallar


Längtar efter snö!

Ibland råkar man ut för knäppskallar på nätet och man har ingen aning om vem som ligger bakom de olika nicknamnen. Det kan vara en galning eller nån som bara är lite allmänt störd. Jag har aldrig råkat ut för någon heltokig galning som tur är. Tycker att jag märker rätt snart vem jag har att göra med och ev vill fortsätta ha kontakt med. Oftast är jag inte ett smack intresserad om jag får tre fyra ord som inte säger något.

På en diskussionssida idag har en nyregistrerad man skrivit till mig ett par fåniga ’komplimanger’ eller vad jag ska kalla det. Tror män att de kan ha nån större framgång när de kontaktar kvinnor på löjliga sätt? Vad tänker de egentligen? Ja inte tänker de som jag inte och kanske är det så att vi är från olika planeter?.

Jag övergår och ser vem som blir årets Idol på TV4 i stället, det känns mer upphetsande.

Anmaja

2 comments
  1. Anna, Det är bara att komma och hämta lite här uppe i norr för här finns den… snön alltså.. 😉

  2. Berit – Jag trodde Du menade att jag kunde komma upp och hämta fler stållar, men snö kommer jag gärna upp och hämtar! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.