Törs inte skriva…


Vicken tråkig bild idag va? Ugnen i dagsljus.

Det är knappt jag vågar skriva här efter fadäsen med surströmmingen häromdagen. Men Herta och Lisa har påpekat att jag skrev fel och det tackar jag för. En får ju skämmas, sitter och tänker på surströmming mitt i vintern – den som göre sig bäst en ljummen sommarkväll. Men okej, varför inte öppna en burk exempelvis i jul?

Jag får skylla på att det känns som om jag har för mycket omkring mig. Och snart ska jag flänga iväg på nästa aktivitet. Hade nog gärna legat kvar i soffan, där jag legat och sovit en timme efter jobbet idag. Fy attan vad trött jag var när jag kom hem. Vi är bjudna på jobbet att gå på ”Partaj”på Brofästet och jag hade velat gå redan förra året, men tyckte det var för dyrt då. Nu behöver vi bara betala 75 kr som dras på lönen och jag har verkligen velat gå, men nu känner jag urk, burk… Går jag inte så kommer jag att ångra mig, ja jag vet det.

Kan glädja mig över att jag har ”Röde Rudolf här utanför och jag kommer att låna honom och han kommer att ta mig både dit och hem så det blir jättebra. Min fd korrekturläsare Monika ringde i tisdags kväll och undrade om jag ville köra henne till flyget då hon inte fått tag i nån taxi och att jag då kunde få låna bilen under veckan hon är i Umeå hos sin son. Självklart sa jag!

Anmaja

2 comments
  1. Partaj låter hur kul som helst. Nu får du berätta hur det var! Nackdelen med att köra bil är förstås att man inte kan dricka nån champagne och det är ju lite synd när det är fest men jag satsar nog en slant på att du hade roligt ändå. 🙂

  2. Arvidsdottern – Ja det var verkligen kul! Behövdes inget annat än två LOKA som bubblade friskt i strupen. 😉 Gamla 60-talslåtar och ännu äldre och några nyare och så ett fullt ös, jättetrevligt. God mat dessutom”
    Men jag törs knappt skriva att jag tappade bort henne som skulle åka med mig i bilen. Eller rättare sagt så tappade nog hon bort mig. Jag hoppas hon fick tag på taxi eller nån annan som kunde köra henne… 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.