Farkost från yttre rymden?


Farkost för stengods som färdas genom celsius.

Mår mycket bättre idag och det känns ju bra. I morgon är det min lediga onsdag och jag ska till frissan halv nio så det är bara att köra hårt. Ska plocka iordning i verkstan till vår ”öppna verkstad”på lördag också.

Vi har upptäckt en glipa mellan locket och keramikugnen och första gången jag såg det fick jag panik och trodde huset skulle brinna upp. Sen har jag glömt och förträngt till häromkvällen då jag kom ner och såg detta eldorange sken i verkstan igen. Jag har därför kastat ut frågan på ”Keramik ifokus”där jag är medlem. är även registrerad på Bildredigering ifokus, Foto ifokus, Katter ifokus och Kolhydrater ifokus – en bra sida jag rekommenderar för er med olika intressen, det finns ”allt”där!

Jag har fått lite olika svar och synpunkter om glipan som jag tacksamt tagit till mig, bla från Tärn som vi handlar lera från och i morgon ska jag kolla hur det ser ut närmare. Om jag ev behöver borr och ett gott handlag bla. *L* Det ena vet jag att jag har.

Här hittar Du ifokus alla olika sidor!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.