Hemma idag

Hostan slog till i natt på sitt mest obarmhärtiga sätt och när jag klev upp efter att, för ovanlighetens skull, ha znoozat (hur nu det stavas?) ett par gånger i morse kände jag mig som ett vrak. Jag gick och ringde jobbet för att sjukanmäla mig och sen lade jag mig igen. Somnade och sov nog två timmar utan att hosta, jisses vad skönt. Då gick jag upp och mejlade jobbet också, ifall nattpersonalen inte hade framfört att jag var hemma. Sen la jag mig i salongen och såg på morgon-TV, dvs jag somnade igen.

Nu känner jag mig hyfsat pigg, men har värk i ryggen och ska ta det lugnt till kvällen. Ska fundera på om jag ska gå på dansavslutningen i kväll, jag har ju sett fram mot den och att bara titta inte dansa ska jag väl orka?

Anmaja

4 comments
 1. Var rädd om dig nu så ska du se att du snart mår fint igen. Vila, klappa katten och ha en på alla vis trevlig kväll. 🙂

 2. Vilka fina ljusstakar du gör:) Kanske man ska börja att ringla igen… mycket effektfullt iallafall:) Sköt om dig nu drick en massa te!
  Kram //Anna-karin

 3. Hej! Nej här har jag aldrig varit. Hittade helt underbara bilder på bloggen, visst var det väl Dina med alla löv mm på marken på väg till och från jobbet eller hur det var.

 4. Tack till er alla!

  Arvidsdottern – Ja nu har jag varit rädd om mig hela dagen, och kan inte sova. Sitter uppe igen. 🙂

  Anna-karin – Jag drejade mest förut, men klarade inte av det för ryggen och av en tillfällighet började jag ringla, det är kul!

  Herta – Jovisst är det mina bilder, både här i bloggen och på ”mina sidor” här: http://medlem.spray.se/balkonganna/

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.