Inte många, inte mycket


Helgens julmarknad i Bjursnäs

Det kunde ha varit mer folk som besökte julmarknaden i helgen, det kunde ha varit fler som handlade och jag kunde ha skrivit mer än så här. Vad jag hörde så var det ca 500 besökare igår och förmodligen ungefär lika många idag och det kändes som om folket var lite mer på hugget och vi fick mer sålt idag än igår. Det har tagit hårt på krafterna att stå/sitta två långa dagar och jag orkar inte skriva mer idag heller.

I morgon ny vecka med nya krafter och möljigheter förhoppningsvis.

Anmaja

2 comments
  1. Är det du som gjort ljusstakarna? Om jag bodde närmare dig skulle jag köpa en maffig knubbig till mig själv.

  2. Bella, ja jag gör de där bulliga stakarna och krukorna själv. Du får höra av dej om Du kommer häråt. Den trearmade är ”Moster Margareta” som står där i mitten. 🙂 Jag har nästan alltid namn på grejerna. De brunsvarta enarmade heter Märta och Åke.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.