Attjo!


Utan armar – fyra små växter

Nyser, kraxar, är tjock i halsen, men känner mig egentligen inte sjuk. Bara lite trött och hoppas komma i säng i tid ikväll för i morgon blir jag hämtad kvart över åtta och vi åker till verkstan och hämtar det jag har packat ihop där i eftermiddag. Allt under kontroll med andra ord.

Anmaja

3 comments
  1. Ha ha den blev ju bra…

  2. Hoppas att du mår hyfsat bra trots förkylningen och att du har haft det bra på marknaden. Jag har inte riktigt koll. Är det marknad imorgon med?

  3. Berit – He, he, tack! 🙂
    Arvidsdottern – Jag har mått riktigt skapligt idag. Vi har haft en bra marknad, men inte sålt så mycket tyvärr. Jo i morgon är det marknad igen.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.