Småtrevligt?

Det måste vara lite småtrevligt ändå att läsa vad jag skriver. Tänk att jag når ut till ett 60-tal/dygn och ibland ännu fler och då kanske det ändå bara är en eller ett par som är nya. Känns lite kul och på samma gång lite overkligt att inte veta mer än ett femtontal vilka ni är. Så kul att ni återkommer, det gjorde ni ju inte om det var helt galet skrivet, eller urtrist eller… tja vad ska jag dra till med?

Idag är det den återkommande lediga dagen mitt i veckan som jag värdesätter sååå högt! Jag kom ju hem igår, trodde jag skulle vara mycket tröttare, men jag kunde inte somna förrän närmare ett i natt. Det känner jag av nu. Men jag känner att jag både vill och måste till första dragningen i ArtAttack´s vinterlotteri nu strax. Så har jag varit i verkstan tidigare idag för att ordna till Bjursnäs Bygdegårds julmarknad som jag ska stå på i helgen tillsammans med Agneta.

Välkomna dit vetja, till julmarknaden! Vi är där både lördag och söndag mellan 10:00-17:00 så det finns nog en tid som passar va?

Anmaja

2 comments
  1. Visst är det trevligt att läsa din blogg! Jag missade några dagar men har läst ikapp mig nu. Jag gillar verkligen dina kommentarer och tankar kring vad som sker i ditt liv. Det piggar upp. Ha en fin vinterdag! 🙂

  2. Tack kära Arvidsdottern, Du är ju en av mina trogna läsare. Det är jag glad över. 🙂
    KRAM – Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.