Regn, regn, regn…


Sötmandeln har inget med regnet att göra

Detta förjordat trista regnande hela dagen och nästan hela tiden jag varit i Skåne. Usch och fy för hundan! Trodde jag skulle kunna vara ute och leka med barnbarnet och ta foton i mängder. Men fy så trist, inga vackra vinterkort, men jag är glad för de familjebilder jag ändå fick till, men inget från naturen, inga ljusformationer tror jag har blivit bra. Jag har en del kort kvar i kameran men batteriet tog tvärt slut och jag har batteriet på laddning innan jag för över dem hit.

På laddning ja, jag tänkte att det var ju sjutton att jag inte kunde testa att ta några regnväderskort i Malmö idag eftersom batteriet tog slut när jag var på stan. Jag gick in på Designtorget och frågade om jag fick låna lite el av dem medan jag gick runt i affären. Det fick jag så gärna och jag gick nästan en halvtimme och köpte förstås på mig några grejer som jag inte alls behöver, men som kommer att förgylla min vardag.

Det räckte inte långt att ladda den stunden ändå, för efter några foton blinkade det för lågt batteri och det började bli mörkt så de sista korten jag tog innan jag lämnade Malmö centralstation var på en julgran inne i vänthallen.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.