Första december – grattis alla Oscar!


”Sådan far sådan son”och sådan mor sådan son också!
Alla tre vid våra datorer *L*

Tre barnbarn heter Oscar – GRATTIS till er alla! De två äldsta har det som andranamn och den lille femåringen i Skåne som enda namn.

Sista kvällen här nere. Varför går tiden så fort? I morgon åker jag hem och vardagen är tillbaka igen. Har fått natta honom i kväll och även första kvällen här och sitter nu utanför hans rum på andra våningen tills jag hör att han har somnat. Just nu lyser han med en ficklampa så jag ser det ut på väggen och i taket. Minns själv hur kul det var när pappa lät syrran och mig leka med ficklampan innan vi somnade. Det finns saker som inte förändras tydligen?

Vi har öppnat första luckan och sett adventskalendern i TV, jag vet inte om den var så uppskattad. Kanske den kan vinna i längden? Jag brukar försöka se första avsnittet varje år för att veta vad det handlar om. Innan såg vi en ruskig historia om en mus, en film som heter ”Mus i sitt eget hus”, en välgjord film men som sagt ruskig.

Nyss ropade han att han inte kan sova för att det regnar ute. Man kan ta alla chanser att inte behöva sova. Jag gick in och pratade en stund med honom och sa att det nog regnar hela natten och det är ju omöjligt att vara vaken hela tiden. Han har legat och snurrat runt en stund, men nu låter det alldeles tyst så kanske han har somnat nu? Jag väntar en stund innan jag kollar.

Anmaja

3 comments
 1. Tjoheeej:)
  Är ute och springer i cyberspace, kollade in hos dig en stund. Trevligt tycker jag.
  //Anna-karin

 2. Vad mysigt att få vara med barnbarnet. Jag ska gå på födelsedagskalas till min kille som fyller 11 år i morgon.

 3. Anna-Karin – Visst är det trevligt att kika runt, jag läser hos Dej men skriver inte alltid.
  Bella – Ja det är så mysigt med barnbarn! Så goa och ärliga!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.