Första advent

Nu har första ljuset tänts och det går snabt till jul och sen blir det nytt år. December är mysigt med glitter, rött, ljus, glada barnskratt och förväntningar. Vi har varit nere i centrum av Trelleborg och sett folkvimmel, karamellstånd, luciakandidater och ljusbäraren som tände ljus i alla träd. Ett trevligt arrangemang och det var gråväder, men riktigt skönt att promenera fram och åter.

Här hemma har vi ätit gott och smakat blåbärsglögg som väl var rätt okej. Svärdotten som jobbat i går eftermiddag och kväll kom hem med stora båten vid lunch och här har pyntats och strykits och nya gardiner är på väg upp. Sonen och sonsonen och jag har suttit vid våra datorer i salongen även idag och lekt på olika sätt.

Blommarn här över förevigade jag förra året – den gör sig bra i år också.

Anmaja

2 comments
  1. Tack för din hälsning!
    Jag läser om din advent…
    Önskar dig en bra kommande vecka!
    Kram Gunilla

  2. Tack Gunilla! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.