Skåne


Första kortet med nya kameran – på mitt husdjur!

Jaha då är jag hos sonen, vi sitter vid varsin laptop i salongen och barnbarnet leker med ett jättepaket LEGO som han fick av mig. För att bara vara fem år är han otroligt duktig på att bygga efter instruktionerna! Den lilla rara svärdottern jobbar på böljan den blå och återkommer i natt eller i morgon.

Utanför har regnet skvalat hela dagen och det är hur grått som helst, mindre kul. Vi har ändå trotsat det skånska vädret och varit nere på stan och fikat och handlat. Mycket folk överallt!

Har inte fångar så många fina bilder i kameran, men hoppas hitta några vackra vyer i morgon då det är julskyltning och den vill vi ju inte missa trots fulvädret. Och kameran ska ju klara lite regn, ja tom vatten till 3 meters djup. Jag kan även tappa den från ca 1,5 meters höjd om jag skulle råka klumpa till det nån gång. Det hoppas jag inte alls på.

Anmaja

2 comments
  1. Hej Anmaja, vad roligt att du hittade till min blogg! Nu får jag en del att läsa här, ska titta runt en stund lite senare. Vilken oerhört söt katt!! Jag saknar fortfarande min som dog för en himla massa år sedan… sen dess har det bara varit hundar 🙂 Ha en trevlig helg hos sonen!

  2. Ayla – Kul att Du hittade till min blogg också, välkommen hit!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.