Utvärderingen


Den blommar med rosa, vitt och ’tofsar’!

Cyberphoto ville ha en utvärdering… Den lyder ungefär som följer:

Den kontakt jag har haft tidigare och denna gång har alltid fungerat bra. Jag fick nog vänta ett dygn extra mot vad jag tänkt innan varorna kom, men det kan ha berott på det snökaos som drabbade delar av landet i helgen. En chokladbit i paketet är förvånande och trevligt, men jag som slutade äta godis helt och hållet i januari i år kunde inte motstå att smälla i mig hela biten glupskt som en utsvulten hyena. Det var dessutom en Snickers som jag aldrig brukat köpa för att jag tycker bätre om Japp och detta var mindre bra, men ser det som en engångsföreteelse som känns som om den inte kommer att upprepas. Ska nu ta itu med kamera och mobil och se om jag kan lära mig allt nytt med dessa.

Men nu blir det frukost och verkstad.

Anmaja

2 comments
  1. är här o tassar runt lite, vilken fin blogg du har och väldigt vackra bilder! återkommer senare när jag har mer tid!

  2. Tack Efva för Din titt här! Roligt när ”okända” tittar in och vågar skriva. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.