Ost


Klicka på bilden och läs mer

Jag har hittat en god liten ost, bland alla andra goda ostar som jag ofta njuter nu för tiden. Jag har sett de här små röda sakerna, men aldrig tänkt på att köpa nån förrän en gång i höstas. Den var rätt okej, men inte så där toppentoppen. Idag hittade jag de gula – och jisses vilken smaksensation. Nu vänta jag bara på att testa de gröna. Nån som vet om de är goda? Fast mest väntar jag på mitt paket från Cyberphoto, men transporten har tydligen snöat inne.

är det tråkigt att jag inte skriver mer än så här? över 60 läsare hittills idag, kanske någon vill svara som aldrig gjort det? *L*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.