Lussekatt på museum?

Art Museum
Art Museum by dumpr.net

Dagen har gått och inget paket har aviserats. De jobbar nog inte på Posten på ICA när det är helg. Jag har insett att jag får vänta tills på måndag och när jag söker på webben idag efter paketet så verkar det vara på väg fortfarande. Det har inte kommit till ICA än ser jag på spårningen. Verkar vara kvar i Umeå, men det är säker på väg hit!

Ingis ringde i dag och undrade om jag ville komma och äta varma mackor med henne ikväll och det blir trevligt, även om jag tänkt mig en hemmakväll. Det var ett tag sen vi träffades nu och jag har undrat var hon håller hus. Vet att hon renoverat sin kolonistugan här intill, så det har väl tagit tiden.

Jag var en sväng in på stan och skulle handla tyg till jobbet, men hittade inget som passade. Ska sy en sänghimmel och lakan till en ”speciell”säng de har till barn som gått bort, ja alldeles för tidigt. Det får inte vara för glatt och färgstarkt och det fanns inget fint och gulligt diskret. Skulle även ha vaxduk som går att tvätta i 60 º till några stolar på barnakuten, det hittade jag inget heller. Köpte även batterier till en liten hushållsvåg jag köpte häromdagen på NETTO och den funkade inte när jag satte i dem. Får gå tillbaka med den. Fick i alla fall tag i den Mascara jag tänkt köpa och ett batteriljus.

Ska sy ett draperi till ett vilorum för personalen på jobbet och hade tänkt börja med det idag, men det blev inte av och nu är det så sent. Jag får ta itu med det i morgon. Tyg köpte jag och ett par från jobbet i veckan då vi åkte till IKEA för diverse inköp till jobbet. Vi har en massagestol som vi får använda fritt och rummet är ett omgjort journalarkiv. Men nu ska det bli fint där!

Anmaja

2 comments
  1. Vilken tuff bild på Lussekatt på konstmuseum. Jag har också besökt den sidan men fattade inte så mycket. De verkade väldigt måna om att jag skulle plocka fram mitt VISA-kort men till slut lyckades jag göra en kub av en bild alldeles gratis. Alltid något.

  2. Arvidsdottern – Tack! Något VISA-kort har jag inte plockat fram, det behövdes för vissa bilder, men dem valde inte jag. Kuben har jag också gjort. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.