På väg

Digitalkameror - Kompakta Olympus µ 1050 SW svart
Olympus µ1050 SW svart


SonyEricsson W302 Midnight Black

Inte ett nickel har jag fått ut från försäkringen jag hoppades på genom jobbet och nu har jag beställt ny mobil och kamera hos www.cyberphoto.se och idag 14:46 fick jag ”elektronisk förhands-information”och kan nu följa paketets gång.

Kl 17:42 sorterades det på posten i Umeå och har jag tur kommer det kanske redan i morgon? Den så kallade ”Posten”är ju min vanliga ICA-butik ett par kvarter från här där jag bor. Kanske sorterar de inte på helgerna, men varför inte i så fall?

Jag kommer att vänta med spänning på det SMS som kommer att tala om att paketet finns att hämta!

Anmaja

2 comments
  1. Vad fina de ser ut, din nya kamera och din nya mobil. Jag hoppas de snart kommer hem till dig för jag förstår ju att du väntar ivrigt (Läs ”går som på nålar”). 🙂

  2. Arvidsdottern – Ja jag har just slutat ”gå som på nålar” idag, jag får nog vänta till måndag inser jag nu. De har väl inte tid att hålla på med postpaket på ICA på helgerna. Men jag är i alla fall glad att jag hinner få grejerna innan fredag då jag åker till Trelleborg.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.