En bra vinst


Ser ut som om de har kul?
Vill Du inte vara med på bild, skriv en kommentar om det!

I våras samlade vi på motionspoäng på jobbet och skrev upp varje tio minuter vi utförde någon form av rörelse – dans, promenad, gympa eller liknande. Jag gav mig katten på att få många poäng, dels för själva tävlandet och dels för mitt eget välbefinnande då jag dessutom nyss börjat med LCHF. Jag promenerade alltid en extrasväng på väg hem från jobbet och cyklade runt Kalmar så fort jag kände att kroppen orkade det. Sen var det dansen och jag gick inte bara på kurserna utan också på extra danser när det var både träning och annat. I höst har jag varit mycket sämre på att gå på extradanser och några promenader och cykelturer har det knappast blivit av.

Vi var indelade i olika grupper och min grupp vann och det kändes jättekul. Vinsten var att ordna en aktivitet under hösten för arbetskamraterna. Vi var åtta i gruppen, men tre ville inte vara med så vi andra kände att detta var nåt vi skulle ta itu med. Ibörjan var det hopplöst att få till en träff allihop så jag kände nästan att vi sk*ter i det. Men till slut kom vi fram till att vi skulle ha mingel direkt efter jobbet och någon form av dans. Vi var inne på magdans, men nån föreslog Linedance och det nappade jag direkt på förstås.

Ikväll har vi då haft vår lilla mingelträff och jag tror att alla tyckte det var kul – fast tyvärr var vi bara ett tjugotal av över hundra (!) anställda. Vi bjöd på glögg och pepparkaka och sen köttfärsoppa med bröd till och det var gott och trevligt att sitta och snacka lite efter jobbet. Sen kom Ostkantens Linedancers uppvisningsgrupp och dansade olika danser för oss och sen var det ”pröva på”. Marie lärde ut en enkel dans med 24 steg och det kändes alldeles lagom och jag tror övriga tyckte detsamma?

Anmaja

4 comments
  1. Vad roligt det ser ut. 🙂

  2. Berit – Ja det blev ett lustigt kort! 😉
    Anmaja

  3. 😉 Tänkte ju inte direkt på kortet utan det såg ut, som att ni hade väldigt trevligt och en rolig motion. Hihi.

  4. Berit – det är jättebra motion och dessutom bra för knoppen på samma gång! Gäller att hålla benen i rätt kurs. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.