Ökad molnighet

Hur kan det bli mer molnigt än det är just nu? Regnet vräker ner från sidan och både sol och måne är långt bortom molnen. Men för morgondagen står det att det blir ökande molnighet och bilderna visar grå moln med små solar som tittar fram. För dagen står det heldags hällregn – liten överdrift, men bara liten.

Jag vet inte om jag är ovanligt korkad, men jag tror inte riktigt att jag begriper mig på väderlekstjänsten. Förresten brukar jag inte anlita den, men jag har de senaste dagarna liksom snubblat över den då jag läser ena lokala blaskan, Barometern, i pdf-format på min dator. Jag skrollar dock så fort jag kan förbi, men ibland hänger sig tidningen och jag får reda på sånt jag har noll intresse av.

Jag har även östran som också är lokaltidning här, den har jag i pappersformat för min bästa kompis mamma fick ge bort en månad-sprenumeration gratis till nån och då tänkte de på mig. Jag har inte haft vare sig pdf eller pappersvariant på närapå ett år och nu har jag alltså tillgång till bägge samtidigt – och det blir nästan för bra. I alla fall när vädret kastar sig på mig genom skärmen och jag bara undrar hur det kan bli ”ökad molnighet”efter denna dag?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.