Cellskräck

Process photos from digital cameras
Brobytorp genom dumpr.netphoto fun

En man har fått åtta års fängelse för ett ekobrott läser jag i Barometern. Tycker att det låter mycket, det måste vara en förfärlig massa pengar det gäller, med tanke på att det är lägre strafftid för dem som våldtar och misshandlar? I alla fall, mannen i fråga har sökt nåd hos regeringen för att slippa fängelsestraff och som orsak har han uppgivit att han lider av cellskräck. (!) Hans advokat säger att hans klient är sjuklig och att det vore en alltför stor risk att sätta honom i fängelse. Borde inte den här mannen ha tänkt på riskerna innan, eller har jag missat nåt?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.