Änglar

Jag har en ambition att göra fina änglar i parti och minut, men jag har ännu inte hittat den rätta formen – efter många års sökande. Dessa gjorde jag för ett par år sen. Kropp och vingar är i ett stycke och så en kula till huvud. Borde vara enkla att kränga till hugade spekulanter, men jag gjorde bara dessa och några till. Kanske något jag kunde ta upp igen nu när jag har börjat lite med glasyrer igen. Eller snarare redox, som är något liknande, men mycket lättare att tillreda och använda.

Jag har gjort platta änglar som jag kavlat och hängt i en tråd också. Inte lika roliga, men rätt okej. Jag har alltid en massa tankar om vad jag ska göra. En massa idéer som poppar runt i huvet och så tipsar kompisar om att det eller det kan Du väl göra. Men det måste gå på känsla, jag gör inget som nån annan ber mig – om jag verkligen inte känner för det. Det funkar inte att göra saker på beställning heller. Jag går ibland ner i verkstan och vet inte vad det ska bli av lerklumpen jag tar fram, fast oftast har jag ju nåt som snurrar runt i huvet.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.