Glömt?

Process photos from digital cameras
Created with dumpr.netphoto fun

Du har väl inte glömt att rösta på vackraste bilden i Destination Kalmars fototävling? Det hänger tjugo bilder ute på IKEA, till höger precis vid entrén, som nominerats och går att rösta på under hela november. Många fina foton är det, men vad passar bättre än att lägga en röst för denna svartvita bild på Kalmar Konstmuseum, som just har fått pris? Detta går att läsa om på Barometerns sida på webben.

”Sex nomineringar och nu Kasper Salin-priset. Kalmar konstmuseum uppmärksammas verkligen på olika håll i världen. På fredagen fick museet alltså det eftertraktade Kasper Salin-priset som delas ut till en byggnad av högt arkitektoniskt värde”

Det var väntat att museet skulle få ett pris eftersom det är rätt speciellt, men smälter fint in i parken som har fått ett rejält lyft sen det kom till. Så glöm nu inte att rösta också.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.