Träd i kub

Rubik Cube Generator
Mitt träd i en kub – Rubik’s Cube

I februari började jag att fota ett träd nere i Kalmarsundsparken för jag tyckte att det var så vackert. Det stod där mot vattnet i Kalmarsund och sa ”ta mig”. Jag har letat från och till under många år efter en fin plats där jag skulle ta kort under ett år och sen sammanställa på en sida. Nu tyckte jag att jag hade hittat platsen och återvände lite då och då och när sommaren hade gått såg jag fram mot höstens underbara färger.

Mitt träd har inte varit så höstvackert som jag förväntade, inte som ett annat träd som finns alldelses intill och så som jag tänker mig hösten, i gult, orange och rött. Men jag har i alla fall fortsatt att föreviga trädets förändring under året och senast igår var jag där och plåtade i solen. Alla blad är borta, stammen är kal, grenarna likaså. Snart är året slut och jag hoppas kunna få några fina vinterbilder också, kanske under januari. Sen ska jag plocka ut ett tiotal och redigera och visa.

Anmaja

2 comments
  1. Vad häftig bild med ditt träd på kuben. Jag älskar också vissa träd. Jag fotar dem och jag målar av dem. Det är så rogivande med träd.

  2. Bella, tack för Din kommentar! Ja visst kan träd vara vackra, men mitt träd som jag valde var aldrig så där fint nu under hösten som jag hoppades på. 🙁
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.