EPI-server

,
Känner mig skrynklig i ryggen…

Har suttit på skolbänken även denna dag och om jag måste jämföra gav det nog mer idag, än i fredags då jag var i Oskarshamn och lärde mig att ”Skriva för Webben”. Idag har vi gått in lite mer i EPI-server, det program som vi nu ska jobba med för hemsidan på landstinget. Allt gammalt material från Bryggan ska flyttas över till Navet. Från det gamla med FrontPage till nya sidan i EPI-server.

Det känns som ett jättejobb, på samma gång roligt och intressant. Det är lika bra att ta itu med det så fort vi kan. Lisa, sekreterare, som också gick utbildningen idag och jag måste sammankalla cheferna till ett första möte. Det är ju de som är tänkt att vara innehållsansvariga, men det kan jag just undra om hur det blir med det. Så måste vi lägga upp vilken struktur vi ska ha på hemsidan och gå igenom allt gammalt och se vad som ska med över och vad som kan skippas.

Den 10 februari, om exakt tre mån släcks den gamla sidan ner och då måste vi ha tagit tillvara på allt som ska över. Jag undrar om det brinner i knutarna? Tycker inte att det känns som det, men det beror också på hur mycket tid vi kan avsätta till detta.

En jobbig dag att sitta så mycket – jag vet vad jag får skippa ikväll. Jag orkar inte ta mig till dansen. Trist, men så är det. ”Det kostar att ligga på topp”som nån sa. Vem?

Anmaja

2 comments
  1. Tråkigt att du fick ont och inte kom iväg till dansen. En lite skrämmande bild har du idag, tycker jag. Vad föreställer den egentligen?

  2. Arvidsdottern – Oj såg den konstig ut, bilden? Om Du går in på min keramiksida – http://www.omakastengods.se/ – skrolla ner en bit så ser Du. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.