Det kommer inget främmande


Många nyanser i brunt

Det kommer inget ’främmande’ till mig, jag använder aldrig det ordet eftersom jag tycker det är missvisande. Att jag får ’gäster’ låter lite högtidligt och det kan jag knorra till det genom att säga lite på skoj. Ja på allvar också. Men oftast säger jag nog att det kommer hem kompisar eller jag har bjudit hem mina bästa vänner, goda vänner eller några vänner.

Idag kommer mina närmaste vänner hit på middag. Fast det är ju Fars dag idag. Tänkte inte på det. Jo jag bjöd dem först som till igår kväll, men de kunde inte komma då. Skulle fira hennes föräldrars 50-åriga bröllopsdag. Fantastiskt att hålla ihop så länge, det kommer jag nog aldrig att kunna fira, även om jag skulle gifta mig idag 9 nov. Kanske hade det varit häftigt om man verkligen varit lycklig med samma man hela tiden. Det finns ju såna, men även såna som bara håller ihop och gnatar på varann – det är inget att stå efter förstås.

Jag ska bjuda på ett säkert kort, nåt de förmodligen redan fått här, men då var det ju ett tag sen så det kan ju kvitta. Jag köpte kycklingfiléer igår och dem ska jag dela i två bitar och sen snitta upp och fylla med stark senap och soltorkade tomater och vira ihop med bacon. Sen blir det en sås till, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för smak på den. Så blir det en blandad grönsallad och så kokar jag ris enbart för mina gästers skull. *L*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.