Julbord på Jenny


Bilden har inget med texten att göra *L*

Hade varit roligt att gå till Jenny, resturangskolan, på julbord nån gång, för nu var det länge sen. Har varit där några gånger och att äta minst ett julbord ute hör till, även om det inte alltid blir av förstås. Det är svårt att få bord där och man måste veta datumet då de släpper bokningen lös. Och det har jag inte koll på längre då inte doteran kan påminna. Hon gick där på gymnasiet och det är ju många år sen nu. Min lilla flicka fyllde ju 33 för bara några veckor sen. *L*

Middagen i trorsdag var jättetrevlig, det skrev jag visst inte? Vi blev tolv stycken och vi inte bara åt gott vi hade roligt också. Man behöver träffa sina arbetskamater nån gång utanför jobbet också, lära känna varann lite privatare. Om ett par veckor ska vi ha mingel efter jobbet och i december är hela sjukhuset bjudna på krogshow. Lite mer att se fram mot – vad gäller jobbet då.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.