Ledig onsdag


Dammen på hemvägen
Se fler foton från dammen här

Jaha så är det ledig dag mitt i veckan igen. I morgon alltså. Det blir förhoppningsvis ett par timmar i verkstan om kroppsformen tillåter. Ska dit lite senare i morgon för vid 16-tiden kommer det en dam från Medborgarskolan som ska prata med oss om kursbidrag eller vad det kan heta. Det kan inte bli så mycket, men minsta bidrag är förstås välkommet.

Sen ska jag också ge mig på den där lååånga smala staken med de fyra hålen i. *hmm* Jag har fått olika tips om vad jag kan göra med den. Det har faktiskt kommit fram folk, som jag inte visste läste bloggen, och sagt att de läst vad som hänt, eller så har de mejlat eller kommenterat olika tips. Men jag har som sagt mina tankar om vad det ska bli i stället, men inte bestämt än. Det kan också hända att jag bara dänger leran i en blöt handduk, plastar in den och låter den bli mjuk o fin igen så jag kan börja om från början. Vi får se, rapport kommer.

Anmaja

2 comments
  1. Vad roligt att folk engagerar sig i dina öden och missöden efter att ha läst din blogg. Jag hoppas att den där biten lera så småningom blir något vackert. Det kanske var därför det gick sönder för att den där klumpen lera var ämnad för nåt helt annat. Jag kan inte låta bli att tänka på din härliga guldkyckling. Kanske nåt sånt. Eller nåt helt annat.
    Kursbidrag från Medborgarskolan? Innebär inte det att ni i så fall måste hålla kurser? Hur går det då med den konstnärliga friheten? Oj, det blev många frågor.

  2. Arvidsdottern 🙂 Ja jag tänkte detsamma, men den kan också hamna i en blöt handduk 🙁
    Kursbidrag innebär inte att ha en ledare som hämmar vår konst, utan bara ett bidrag för en grupp som har samma mål och hjälper varann. Så har jag fattat det och hon vet att vi inte kan lära ut. Vi får se vad det blir av´et idag.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.