Tjatigt och negativt


Barndomens väna ängel

Det är ett himla gnäll över förändringar i denna stad. är det inte Konstmuseet, det nya vackra vi fått i vår fina stadspark, så är det Arenabygge eller parkeringsplatser på Kvarnholmen som inte längre är gratis. är vi (ni?) ett särskilt gnällande folk här i stan eller är det så här överallt? är det inte lite trist va? Måste allt vara som det alltid varit? Inget ska ändras, inget ska förbättras, bara knalla på som vi alltid gjort.

Jag har läst kommentarerna till artikeln i Barometern om parkeringarna på Kvarnholmen och det är rätt många. De flesta, inte alla, är så dj*drans negativa och surar och de ska minsann bojkotta centrum och åka till både öland, Nybro och våra affärscentra i utkanten av stan. Varför? Har man råd att ha bil kan man väl ha råd att betala en p-plats några timmar? Antar att man nu för tiden betalar med kort så att det är enkelt och smidigt?

Hur många städer har gratisparkeringar i sina stadskärnor?

Nu har jag också gnällt lite… *L*

Anmaja

6 comments
 1. Det är bra att ha bloggen att kunna få gnälla av sig..
  Jag tycker din ängel är söt!
  KRAM

 2. Tack Gunilla! Ängeln är från min barndom, eller rättare sagt tror jag att jag köpt den på en loppis, en lika dan som jag minns från när jag började skolan.
  Anmaja

 3. Det är nog så överallt att det blir en massa gnäll när saker förändras. Sen när förändringen är skedd brukar folk vänja sig ganska fort.
  Barndomens väna ängel. Den är väldigt söt och ser verkligen vän ut. Där kan man väl söka tröst när man känner sig lite ledsen. En mild och god ängel och ett par tända ljus.

 4. Arvidsdottern – Ja en vän ängel kan aldrig vara fel. Det skulle vara två ljus i ja, men de står så ostadigt och ängeln är så liten att det bara är sk julgransljus som passar. Men jag ska trycka i dem när jag hittar dem.
  Anmaja

 5. Halkade in på din sida via panduro, i askersund där jag bor (en mil därifrån) är det fri parkering överallt, även på torget mitt i ”byn”.

 6. anna – Tack för att Du skriver ett par rader i min blogg. Ja det där med fri parkering eller inte är nog lite olika på olika ställen. Men jag undrar hur Du halkade in från Panduro? Jag har kanske regat mig där, ja just det. Kommer ihåg när jag bara får tänka till lite! 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.