Det som inte fick hända…


Vad gör jag i detta läge?

Det som bara inte ”får”hända hände idag. Precis när jag fäst manchetten på den sista armen rasade den ner på bordet! Jag hade inte dragit ut leran ordentligt från kroppen och armarna var rättså tunga för de blev lite längre än jag tänkt. Detta har bara hänt en gång förut, eller möjligtvis två, av det fyrtio-femtiotal femarmade som jag har tillverkat under åren.

Vad gör man när detta händer? Att sätta dit en arm när det inte går att komma in bakifrån är en omöjlighet och medan jag tänkte det, ramlade nästa arm. Det blev för tungt med machetterna tydligen och utan att tänka mer drog jag bort de andra armarna också. Så nu står det en enarmad ljusstake med fyra hål i verkstaden.

Anmaja

2 comments
  1. Det var väl synd att det blev så där. Men du som har så bra fantasi kommer säkert på något att göra av det som blev kvar. Kanske du kan göra några filurer som kan bo där. Jag tänkte just på sagan om tomtebobarnen. Fast det ser ju inte precis ut som en hattstuga. Eller kanske ett roligt pepparkakshus…???

  2. Tack Berit, jo jag funderar på vad jag ska sätta i de fyra hålen. 🙂 😉 Nåt blir det, men jag ska tänka på det ett par dagar till.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.