Nyhetstorka?


Kallt vid Kalmarsund

På första plats (!) på Barometerns nätsida läser jag om en man som cyklade över ölandsbron tidigare ikväll. Vilken tur (ironi) att de lyckades ha en fotograf som kunde fånga en bild på cyklisten strax innan högbrodelen från ölandssidan. Polisen var tydligen underrättad men det framgick inte om de fick fatt i mannen.

Min kommentar till det hela är ”stackars man”. Det ääär inte roligt att cykla på bron en kall kväll i mörkret. Ja, dessutom är det väl förbjudet, va? Förstår ju att han ville åka från öland denna årstid i och för sig…

Anmaja

2 comments
  1. Jag tycker allt att det är fånigt om de har byggt en bro utan cykelbanor. 😀

  2. Arvidsdottern – Jag håller med Dej! Från början var det en bred vägren som alla cyklade på och man fick tom plats två i bredd. Den blev smalare och sen togs den bort och sommartid forslas cyklar gratis per buss över, men vintertid finns inte den möjligheten. Tycker att de kunde göra som en lång stor ”balkonglåda” utanför räcket som cykelbana, men det är väl för dyrt.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.