De har gjort en tavla


Ser Du den?

Ja de har faktiskt gjort tjugo tavlor av våra bilder som nu tävlar om att bli en av de tre bästa.

Det var ganska trångt idag på vernissagen, inte beroende av folktillströmningen direkt, utan för att den var på en så liten yta. Där fanns ändå cider, karameller och chips. *L* En tjej från Destination Kalmar invigde utställningen och sen ’minglade’ vi en minut eller två och röstade förstås på nr 15.

Tavlorna hänger precis till höger i entrén, lite otillgängligt, inte självklart att man ser dem, tyvärr. Bara om man vänder sig om när man går vidare in i butiken ser man att det hänger 20 små tavlor tätt ihop på väggen.

Det var kul att se sin egen bild där bland övriga. Många var riktigt bra, förmodligen bättre än min (?) men några var inte alls nåt att ha. Tycker jag. *L* Tyvärr hänger de översta så de får reflexer från taklamporna och de längst ner är svåra att se då de är så lågt placerade.

Nu är det bara att hålla tummarna! Och Du – rösta på nr 15! *L*

Anmaja

6 comments
 1. Hej hej Jag tycker att de kunde lagt ner lite mera möda på att arrangera det hela bättre. Precis som du säger, vet man inte var man ska titta så ser man dem inte. Varför kunde de inte hängas i restaurangen eller borta vid fiket vid utgångskassorna? Nä det var dåligt gjort tycker jag och likaså att en del tavlor kunde då kommit i dager. Bl a din Anna. Den skulle kunna varit lite högre upp. Vem har hand om detta?? Tycker vi ska massmaila dem med nya förslag till plats för bilderna.
  Kram fr emM

 2. Ja, Monika, jag håller med Dej. Det kändes som väldigt lågprioriterat. *sur* Men det går ju att rösta på mig i alla fall. 😉
  Fram för en ny plats för fotona!
  Anna

 3. Hoppas att det går bra för din nummer 15½

 4. Hej, tittar in och önskar Dig en fin och trevlig helg 🙂

 5. Gunilla – 🙂 Tja 15½ blir ju inte så lätt att rösta på. Tack för Din kommentar och hadebra!
  Wenona – Tackar detsamma!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.