Nu vet jag, nöjd och svart lera

Lyckades leta upp listan med nominerade på Kalmar kommuns hemsida och det är den svartvita, ”Vacker koloss”som tagits ut av mina bilder. Jag har tagit flera foton i stadsparken, bla detta här över, som jag är mycket nöjd med. Tycker det visar en härlig sommardag, med det rena, raka, svarta, avskalade konstmuseet.

Har även tagit detta som jag känner mig himla nöjd med.

Ja över huvudtaget känner jag mig så nöjd idag. Kom nyss från verkstaden där jag orkat jobba mycket längre tid än jag nånsin gjort på länge. Att öppna ett paket av den svarta nya och efterlängtade leran var en skön känsla. Spänning och undran. Och den vaaar toppenunderbar och jättejättebra att jobba med.

Började ringla en femarmad ljusstake, men insåg att den skulle bli för stor, så det blev en rätt tjusig kruka i stället. Jag tog en ny platta, mer lera och byggde upp två tredjedelar av en stake men sen sa kroppen stopp och jag plastade in den noga för att återkomma och fortsätta i morgon eftermiddag igen.

Anmaja

4 comments
 1. Om inte din bild vinner är det tjänstefel.

 2. Ha ha ha – Det var kul, Bella! 🙂 Jag hoppas jag vinner, det är inte bara känslan av att ha bästa fotot, det är även 3tusen i presentkort på IKEA! Eller etttusen eller femhundra. 😉
  Anmaja

 3. Heeeeeeeeej Anna
  Håller tummar för dig att du vinner detta.
  Får göra en ”valkampanj” för dig eller hur?….hihihi
  Tjusig var din bild. Vardagen är just nu så gråååå och regnig. Lycka till med ditt foto.
  Snart ut i regnet jag MÅSTE (cykla)gå….regnkläderna ska på …kram och hej då fr emM

 4. Monika! TACK för Din valkampanj, nu hoppas jag att alla Ostkantare röstar på mig! 😉 🙂 Jag såg att Du skrivit i vår gästbok. Visst fanns det många fina bilder, men min hade väl ändå något speciellt – tycker ju jag. Tack för att Du kom, det var ju lite trångt där i vrån, men vi var tillbaka sen och kollade igen.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.