Rösta på mig!


Koloss i Stadsparken


Kolosser i stadsprofilen


Koloss bakom kolonin

Klicka på bilden för större bild!

Jippi, jisses så glad jag är! Det bubblar i magen och spritter i hjärtat! I somras skickade jag in tre bilder till en fototävling som Kalmar kommun och Destination Kalmar ordnade och en av bilderna har kommit med bland de 20 bästa! Nu har jag fått en inbjudan till Vernissage på IKEA på torsdag. Jag trodde aldrig att nån av bilderna skulle komma med, men nu blev det i alla fall så.

Jag vet inte vilken de valt ut, men det är nån av de tre här över. Jag hade ”kolosser”som tema. Den översta är nya omtalade konstmuseet, nästa är slott och industrier i stadsbilden och den sista är koloniområdet med sjukhuset bakom .

Jag har mejlat jobbet att jag kommer att flexa lite på torsdag så att jag hinner ta mig ut till IKEA till 11:00 då vernissagen är! Jag får ta med ”mina närmsta”stod det och därför inbjuder jag nu ALLA som känner sig som mina närmaste vänner att komma dit på torsdag! Och kan ni inte komma just då så titta in under hela november då bilderna finns uppsatta där.

Och så måste ni förstås rösta på just min bild! TACK!

Anmaja
7 comments
 1. Vad roligt för dig att du blev utvald. Det är ju inte konstigt för du tar väldigt fina bilder. Lite långt för mig att fara till IKEA och rösta. Annars så skulle jag naturligtvis röstat på dig. 🙂

 2. PS. Du får tala om senare vilken bild det var. Jag skulle gissa på den i mitten. 😉 DS

 3. Berit – Ja det är sååå roligt! Jag ska absolut tala om vilken bild det blev. Vet inte om man kan rösa på nätet också, det vore ju fint. 😉 🙂
  Anmaja

 4. Åååååååååå Vad roligt AnMaJa. (undrar om jag kan känna mig som … bland de närmaste måntro???) Ska kasta mig till IKEA om jag hinner. Klart att jag röstar på din bild ju….
  Hör av mig senare….
  Gäller nu att knappa på,kram och hej då fr emM

 5. Om det går att rösta på nätet så får du meddela alla SKare. 😉

 6. Himmel vad kul!!! Jag hoppar upp och ner och applåderar. Jag tror på den nedersta bilden, den med kolonistugan. Den är så symbolisk. En värld i världen. Den röda färgen på grinden är så ljuvlig också. Jag måste tillägga att de andra två bilderna också är mycket fina. Jag hoppas man kan rösta via nätet sen. Ha en fin dag i glädjens tecken!

 7. Monika – Jaaa, det är sååå roligt! Hoppas Du hinner till IKEA, det är öppet hela november för röstning, men vernissagen är nog roligast att vara med på! Knappa på nu!

  Berit – Absolut! Många röster vill jag ha, men tyvärr tror jag man måste göra det på plats.

  Arvidsdottern – Jaa det är så himla kul! Du trodde på fel bild – det är den svartvita, fick jag reda på via deras hemsida idag.

  TACK allesammans!

  Anmaja 🙂 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.