Haiku


En värld uppochner?
Bilden förändras ständigt
Trygg vandring förbi
Anna © 2008

Haiku är en liten minidikt som jag tycker är roligt att klura på. Jag har skrivit några stycken under åren med ”Skribenterna”på Seniorkontakten. Igår skrev jag en till bilden här under, men glömde sätta in den, det gjorde jag idag i stället.

Jag satte in några haikuer i öppna forumet tillsammans med många andra SK:are som också skrev minidikter och fick rådet att skriva till mina bilder. Jag visar ofta mina foton, ett o ett eller serier i bild-forumet och nu ska jag ta hand om nya foton från skitkameran. *oops* Väntar besked från försäkringen fortfarande om ersättning för den som badade. Har dock inget större hopp om att få något tyvärr.

Jag tog nyss mod att gå ner och fråga om jag får låna hyresvärdens bil i eftermiddag. Ska ju ut till Läckeby och gratulera dotter och svärson. Det hällregnar ute. Det är lite pinsamt att fråga… Men nemas problemas att låna den! Tack snälla rara ni! *L*

Anmaja

Pssst… Här kan Du läsa mer om Haikudikter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.