Veckoslut


Järnvägsspår

Veckoslut igen och lite trött o frusen. Förra veckan så här dags hade vi nyss installerat oss i Böda och hade förväntningar inför danshelgen. Denna helg är vikt för middag på Bremerlyckan i kväll och imorgon inget särskilt, men jag ska ringa och sjunga för Emmadottern som fyller 33 och på söndag blir det kalas för henne och mannen då han fyllde i tisdags.

Tror inte att jag cyklar på söndag, det är väl i kyligaste laget nu, men jag hoppas att det blir en ljus och solig helg. Har inte koll på vad meteorologerna siar om, lyssnar sällan på dem för de vet oftast inte bättre än jag själv. *L* När jag går in på TV4-vädret här på nätet så är det regn i kväll kl 20, ska jag lita på det? Bäst att slänga ner regnstället så jag klarar mig torrskodd hem efter middagen.

Anmaja

2 comments
  1. Tittar bara in för att önska dig en fortsatt trevlig helg. Vi hörs! 🙂

  2. Arvidsdottern – Ja vi hörs, jag sitter vid datorn och teven hela kvällen och bara glider omkring i tankarna.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.