Äntligen!


Manipulerad höst

Idag kom äntligen den svarta leran! Jippi, vad kul att testa den sen, jag hann inte idag. Men nu har vi så det räcker ett tag och nu ska jag räkna ut vad var och en ska betala. Alla har beställt olika mängd, sorts lera och annat jox som behövs. Momsen är pålagd efter och hur ska jag dela på frakten när en beställt närmare 90 kg och en annan bara 30? Jag tror jag går och lägger mig i stället…

Anmaja

7 comments
 1. Jättefina bilder (färger). Jag gillar den högst upp till höger bäst. Visst är det kul att leka med bilder.

 2. Bella, tack, ja jag gillar att leka med bilder också, oftast blir det bara vanliga korrigeringar, men ibland skojar jag till det. 😉
  Anmaja

 3. Ja du, det kan vara svårt att vara rättvis.
  Vad fina saker det kommer att bli med svart lera. Jag kan se framför mig många fina saker. Något som jag har sökt i sommar som det fanns dåligt av. Eller om jag var sent ute Jag sökte rabattsmycket som grodor och fåglar. Fick tag i ett svart keramikfat men ingen groda som jag hade veta ha och kanske en liten fågel att sätta på kanten. Konstgjorda näckrosor hittade jag, det blev fint det också. 🙂

 4. Berit, vilket bra ord, ’rabattsmycke’, det ska jag ta till mig! 🙂 Just det är något jag ofta funderat på att göra, men kanske lite större grejer som sitter överst på ett armeringsjärn eller en gängstång och är en meter eller mer. Tyvärr är jag inte haj på att skulptera grodor eller fåglar dock… 🙁
  Anmaja

 5. Hej, tittar in och önskar Dig en trevlig helg 🙂

 6. Jag ska skicka en bild till dig senare i dag. Måste fota den först. Ett litet rabattsmycke som jag tror du skulle kunna tillverka. Skickar den då på din mail. Berit

 7. Wenona – TACK, jag är urdålig att kika in på Din och andra sidor just nu så jag säger hejhej här!
  Berit – KUL att se om jag klarar det. 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.